Gespecialiseerd in:

Renovatiesteigers
Stucadoorsteigers
Schildersteigers
Industriesteigers
Nieuwbouwsteigers
(Publieksvriendelijke) trappentorens
Rolsteigers
Doorwerksystemen en overkappingen.

Professioneel, klant- en servicegericht,
snel maar veilig
én VCA* gecertificeerd.

Staan al 30 jaar
voor De Steigerspecialist!

Renovatie-, stukadoor- en schildersteigers

Of u gaat schilderen, hakken- en voegen of een complete transformatie gaat uitvoeren bij woningen, kantoren, zorginstellingen en-of onderwijsgebouwen, De Steigerspecialist heeft voor al deze voorkomende werkzaamheden het juiste steigersysteem.

Afhankelijk van de werkzaamheden plaatsen wij een snelbouw-, een systeemsteiger of een rolsteiger.

Industriesteigers

Met een ruime ervaring van 25 jaar al actief op diverse industrieterreinen en fabrieken werkzaam te zijn, is De Steigerspecialist uw juiste partner om het benodigde steigerwerk ook bij u te verzorgen.

Naast veiligheid en kwaliteit spelen zaken zoals gezondheid en zorg voor uw installatie bij ons een belangrijke rol.

Doorwerksystemen en overkappingen

Indien de planning niet beïnvloed mag worden door het weer, kunt u ervoor kiezen om het steigerwerk te laten voorzien van verschillende doorwerksystemen of overkappingen.

Of het nu enkel een zogenoemde afwateringskap betreft of het volledig overkappen en inpakken van uw "project" bij De Steigerspecialist kunt u voor alle mogelijke opties terecht.

Nieuwbouwsteigers

Steigers welke standaard geschikt zijn voor een zware belasting van 300 kg/m² en zelfs, indien nodig, uitgevoerd kunnen worden naar 500 kg/m².

Met behulp van schuifkortelingen is het zelfs mogelijk om een steiger te plaatsen welke geschikt zal zijn als ruwbouwbeveiliging en in een later stadium alsnog voldoet als bijvoorbeeld metselsteiger zonder deze constructief te moeten aanpassen.

Daksteigers

Gaat u een dakkapel, een schoorsteen repareren of onderhouden ? Onze aluminium daksteigers zijn uitermate geschikt om over een hellend of nok van een dak te plaatsen.

In een zeer kort tijdsbestek heeft u een geschikt steiger voor uw werkzaamheden en bent u verzekerd van een veilige werkplek.

Publieksvriendelijke steigers en trappentorens

Indien er situaties zijn waarbij er ook publiek van A naar B toe moeten kunnen komen, gelden er specifieke regels.

Uiteraard kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij kunnen van complete tijdelijke galerijen tot aan tijdelijke trapopgangen aanbieden, welke allemaal voldoen aan de daarvoor geldende eisen.