de Contreie te Oosterhout

Steigerwerk voor de nieuwbouw van 15 woningen en 22 appartementen. De aan te brengen balkons zullen als tijdelijke ondersteuning in het steigerwerk worden opgenomen.

Toon fotos

De Drie Hofdames te Rijswijk

Voor onze opdrachtgever hebben wij steigerwerk geplaatst rondom de 3 appartementengebouwen. Het betreft circa 6.500 m2 steigerwerk wat is opgesteld om zowel te voldoen als valbeveiliging tijdens de ruwbouw als metselsteiger.

Toon fotos

Stadswoningen - appartementen HC te Utrecht

In Utrecht hebben wij o.a. steigerwerk voor het metselwerk en het aankunnen brengen van een glazen overkapping geleverd. Tevens hebben wij de tijdelijke wanden geleverd ( vervaardigd uit steigermateriaal ) tussen het reeds geopende winkelcentrum en de hier nog in aanbouw zijnde laatste fase.

Toon fotos

Tijdelijk ondersteuning Bergen op Zoom

Op dit project is ons gevraagd om een tijdelijke ondersteuning van de galerijen te plaatsen. Telkens bij het toevoegen van een verdieping laten wij van de tijdelijke ondersteuning een leuningconstructie achter, verplaatsen wij de ondersteuning naar de volgende verdieping en monteren alvast een tijdelijke leuning voor de verdieping erop. Veilig en efficiƫnt.

Toon fotos

Gasthuyspoort blok C te Breda

Ivm de zeer beperkte ruimte om het steigerwerk te kunnen plaatsen is er al vanaf aanvang een speciale constructie gemaakt. - Voetgangers moeten uiteraard ten alle tijden op een veilige manier kunnen passeren, de bouwplaatsmedewerkers moeten ook een plekje krijgen om normaal een kop koffie te kunnen drinken, dit houd dus in dat we dan pas op een veel hogere hoogte kunnen beginnen met het steigerwerk.

Toon fotos

Easy Hotel Maastricht

Voor het kunnen transformeren van het bestaande pand naar een Easy Hotel hebben wij rondom zgn. renovatiesteiger geplaatst. Voor de veiligheid van het publiek hebben wij een vangschot geplaatst en is het steigerwerk voorzien van steigergaas.

Toon fotos

Annevillenhof Ulvenhout

Op dit project hebben wij circa 6.000 m2 layher allround steiger gemonteerd. Tevens zijn er diverse tijdelijke ondersteuningen onder de balkons en galerijen aangebracht.

Toon fotos

Kinepolis te Utrecht

Voor de nieuwbouw van bioscoop Kinpolis te Utrecht hebben wij het steigerwerk mogen verzorgen. Het betreft o.a. ook het leveren een plaatsen van steigerwerk voor de binnenzijde van 14 bioscoopzalen.

Toon fotos

Uilenstede Amstelveen

Renovatiesteiger incl. een personen-goederenlift voor het herstellen van de bestaande gevel. Alle doorgangen zijn ongehinderd gebleven en selfsupporting met de op- en afbouwperiode.

Toon fotos

Nieuwbouw Rabobank Waalwijk

Voor het aanbrengen van een verlaagd plafond en stucwerkzaamheden aan de zijgevels in het Atrium hebben wij een steiger mogen plaatsen. De gehele ruimte bovenin is voorzien van een volledige dichte werkvloer. Extra is dat het steigerwerk zodanig is ontworpen dat de bestaande trapopgangen in dit stadium alsnog zonder oponthoud aangebracht kunnen worden.

Toon fotos

Tijdelijk wandconstructie Waalwijk

Helaas heeft onze opdrachtgever stormschade opgelopen. Om de productie niet te stagneren hebben wij een steigerconstructie geplaatst welke als tijdelijke gevel kon dienen.

Toon fotos

Transformatie Scheveningen

Voor het transformeren van het bestaand kantorenpand naar een nieuw hotel, hebben wij rondom het volledige steigerwerk mogen leveren Hierbij is gekozen voor een gecombineerd steigersysteem waardoor enerzijds de gevraagde disciplines zoals het toegankelijk kunnen houden van de inrit parkeergarage en anderzijds toch een zo gunstig mogelijk economisch steiger te kunnen plaatsen.

Toon fotos

Bavelpark te Tilburg

Voor het kunnen uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan stucwerk en algemene schilderwerken hebben wij aan dit pand het steigerwerk mogen voorzien van steigerwerk, Om niet afhankelijk te zijn van het weer is er gekozen voor een afwateringskap en steigergaas.

Toon fotos

Demontage schoorsteen Rotterdam

Voor het veilig kunnen demonteren van een 45.00 meter hoge schoorsteen op een project in Rotterdam, hebben wij deze eerst rondom voorzien van steigerwerk. Gezamenlijk met het slopen ( wat handmatig gebeurde ) hebben wij het steigerwerk weer vervolgens gedemonteerd.

Toon fotos

Medusastraat te Leiden

T.b.v. een grootschalige renovatie hebben wij een steigerconstructie geplaatst welke geschikt is voor alle renovatiewerkzaamheden. Hierbij is in acht genomen dat de bewoners zonder belemmeringen hun woningen konden bereiken

Toon fotos

Burg. Stulemeyerlaan Bergen op Zoom

voor de 1e fase van dit project is er een zgn. renovatiesteigerwerk inclusief een personen-goederenlift geplaatst.

Toon fotos

renovatie NH Kerk Sprang Capelle

Voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden aan zowel de gevels alsmede het vervangen van het dak is hebben wij het steigerwerk mogen plaatsen.

Toon fotos

nieuwbouw 27 woningen Ulvenhout

Op een project in Ulvenhout hebben wij het volledige steigerwerk mogen verzorgen voor de nieuwbouw van 27 woningen.

Toon fotos

nieuwbouw woning Oud Gastel

Steigerwerk rondom een vrijstaande nieuwbouwwoning

Toon fotos

Utenhagestraat Rotterdam

voor het uit kunnen voeren van dak en schilderwerkzaamheden, hebben wij een renovatiesteiger geplaatst en voorzien van 50% reducerend steigergaas.

Toon fotos

Luifel Amsterdam

Voor het maken van een nieuwe luifel / entreegebouw, waarop hout en kunststof coating werd aangebracht, is aan ons gevraagd een tijdelijke tentconstructie te bedenken waarin de werkzaamheden konden worden uitgevoerd en het hout droog kon blijven. Moeilijkheidsgraad hierin was dat de tijdelijke tentconstructie nergens aan verankerd kon worden. Middels zgn. watertanks is door ons een waterdichte tentconstructie geplaatst die tot aan windkracht 7 gegarandeerd kon blijven staan.

Toon fotos

Filtercare nieuwe schouw Metallo

Voor het aanbrengen van een nieuwe constructie op een fabriek hebben wij rondom de bestaande filterinstallatie steigerwerk geplaatst. Tevens is er een volledige dichte werkvloer aan de bovenzijde aangebracht.

Toon fotos

Kruisstraat Den Bosch

Onze opdrachtgever wilde een steiger rondom het pand hebben waar de dakpannen tijdelijk op konden worden opgeslagen. Steigerwerk diende te worden voorzien van een zgn. inklimbeveiliging en steigergaas. Extra bijkomstigheid was de overspanning over het naastgelegen water.

Toon fotos

Willem II straat te Tilburg

t.b.v. een grootschalige verbouwing is er rondom het gehele pand steigerwerk geplaatst

Toon fotos

Nieuwbouw 3 villa's te Gorinchem

Voor het aanbrengen van de gevelisolatie en gevelstucwerk hebben wij een Layher Blitz steiger geplaatst. Om niet afhankelijk te zijn van weersinvloeden is het steiger voorzien van een afwateringskap en steigergaas.

Toon fotos

Burg. de Widtstraat Amersfoort

Voor schilderwerkzaamheden zijn 2 blokken volledig voorzien van renovatiesteigerwerk en 90% reducerend steigergaas. Uiteraard doen wij onze montage en demontagewerkzaamheden helemaal 'self-supporting' middels onze eigen logistieke middelen.

Toon fotos

De Porceleyne Fles te Delft

Voor de 1e fase is er steigerwerk geplaatst voor het uit kunnen voeren van lichte renovatiewerkzaamheden.

Toon fotos

Valkenierslaan te Breda

Steigerwerk rondom een woning t.b.v. een dakrenovatie en schilderwerkzaamheden

Toon fotos

Gevangenenpoort te Woudrichem

Steigerwerk t.b.v. renovatiewerkzaamheden rondom het bijzondere pand.

Toon fotos

Delpratsingel Breda

Steigerwerk voorzien van zgn. inklimbeveiliging en 50% reducerend steigergaas voor het uit kunnen voeren van diverse renovatiewerkzaamheden.

Toon fotos

School te Breda

T.b.v. een uitbreiding voor school SBO Breda is er steigerwerk geplaatst voor het uit kunnen voeren van metselwerk

Toon fotos

Winkelcentrum Alphen aan den Rijn

In een bestaande winkelruimte moest er een uitsparing in de muur gemaakt worden. hiervoor was het noodzakelijk om de ondergelegen verdieping tijdelijk te ondersteunen. Ivm de extreme belastingen was het dan ook noodzakelijk om zgn. zwaarlastondersteuningen te plaatsen. Deze torens kunnen tot wel 60 kN belast worden.

Toon fotos

Boschstraat te Zaltbommel

Steigerwerk geplaatst t.b.v. het reinigen van de gevels en het schilderwerk. Uiteraard is het steiger zodanig geplaats dat het winkelend publiek niet gehinderd word. .

Toon fotos

Irislaan Waalre

T.b.v. stucadoorswerkzaamheden is er een steiger geplaatst welke volledig rondom is voorzien van een afwateringskap en steigergaas.

Toon fotos

Fort Giessen

1e fase Steigerwerk geschikt voor lichte renovatiewerkzaamheden.

Toon fotos

Kerkstraat te Riel

Een metselsteiger rondom het gehele pand

Toon fotos

Korte Vleerstraat te Den Haag

Steigerwerk t.b.v. lichte renovatiewerkzaamheden aan zowel de voor als achtergevel

Toon fotos

Amstelwijck Amsterdam

Op dit project plaatsen wij een dubbel uitgebouwd Tube steiger in een metseluitvoering. Moeilijkheidsgraad is het aantal keer dat de gevel steeds weer naar binnen- en buiten toe verspringt.

Toon fotos

Aquanura Efteling

Steigerwerk geplaatst voor het veilig bereikbaar kunnen maken van de werkplek.

Toon fotos

Dorstenburg te Amsterdam

Steigerwerk inclusief een afwateringskap en steigergaas

Toon fotos

Dak- en gevelrenovatie Zeeuwse Bibliotheek

De Steigerspecialist heeft ruim 4.000 m2 Layher Allround steiger gemonteerd om de renovatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren. Extra aandacht voor het steigerwerk was op dit project het monteren boven het water, zorg dragen voor de toegankelijkheid van de ondergelegen parkeervoorziening en dit alles met het in gebruik kunnen laten van de bibliotheek.

Toon fotos

WTC Den Haag

Onze opdrachtgever heeft ons gevraagd of wij een tijdelijke wand konden plaatsen zodat de bestaande gevel verzet kon worden. Hierbij diende de ruimte wind- en waterdicht te zijn en tevens moest het glazen dak ondersteund worden. Wij hebben gekozen voor het plaatsen van een Layher Allround steiger voorzien van stalen binten als zijnde een tijdelijke ondersteuning waar tevens een krimpfoliewand tegenaan kon worden bevestigd. Achter deze tijdelijke wand hebben wij een volledige dichte werksteiger geplaatst om de werkzaamheden van de uitbreiding van het het glazen dak op uit te kunnen voeren.

Toon fotos

Winkelcentrum Breda

In een drukke winkelstraat Breda is de nieuwbouw van de Baronie in volle gang. Aan ons is gevraagd om het steigerwerk te verzorgen om zodoende de buitengevels te kunnen stucen.

Toon fotos

Markt te Geertruidenberg

Voor het uit kunnen voeren van lichte onderhoudswerkzaamheden aan zowel de gevel alsmede het torentje op het dak, hebben wij een Layher Blitz steiger geplaatst. Middels onze daksteigers hebben wij het torentje rondom kunnen voorzien van steiger.

Toon fotos

Gecroonde bell Oosterhout

Pand rondom voorzien van steigerwerk inclusief de 3 aanwezige schoorstenen t.b.v. het kunnen uitvoeren van dak- en diverse onderhoudswerkzaamheden,

Toon fotos

Tijdelijke kabel- dakondersteuning

Voor het tijdelijk ondersteunen van een aantal HV-kabels hebben wij een ondersteuning geplaatst onder zowel deze kabels alsmede onder het dak waar deze kabels tijdelijk overheen werden gelegd. Moeilijkheidsgraad was dat ook de wegen toegankelijk moesten blijven voor het vrachtverkeer.

Toon fotos

Spitsbrug te Afferden

Rondom de gehele woning een Layher Blitz steigerwerk geplaats t.b.v. het aanbrengen van de daken en later het stucwerk.

Toon fotos

Eerste Muntstraat Breda

Steigerwerk geschikt voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden rondom een pand in Breda

Toon fotos

Parkeergarage Tivoli

Steigerwerk geschikt voor het vervangen van de kozijnen geplaatst. Uiteraard bleven alle doorgangen ongehinderd.

Toon fotos

Push te Breda

Een tijdelijke oplossing voor het kunnen maken van video-opnames bij een sportvereniging

Toon fotos

Strijbeekseweg te Strijbeek

Steigerwerk rondom een woning t.b.v. het aan kunnen brengen van de kappen.

Toon fotos

PA Damenstraat te Etten-Leur

Helaas voor brandschade met spoed een steiger geplaatst.

Toon fotos

Filter SF35 Bemonstering

Voor het droog en afgeschermd kunnen uitvoeren van werkzaamheden aan de filters, hebben wij een steiger geplaatst welke in zijn geheel is ingepakt.

Toon fotos

Wilhelminapart te Breda

Steigerwerk voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden

Toon fotos

Buitenhof te Etten-Leur

Steigerwerk t.b.v. het aanbrengen van een dakopbouw.

Toon fotos

Jachtlaan te Ulvenhout

Steigerwerk t.b.v. schilderwerkzaamheden

Toon fotos

Bonn en Meeswerf te Rotterdam

T.b.v. het kunnen werken aan de plafonds hebben wij een aantal diverse kleinere steigers geplaatst. Hierdoor was het weer veilig om de werkzaamheden uit te voeren.

Toon fotos